AGENDA

City of Scappoose Urban Renewal Technical Advisory Committee Thursday, December 13, 2018 12 p.m. – 1:30 p.m.

12 – 12:05 p.m. 5 mins	Welcome	Alexandra Rains, City of Scappoose
12:05 - 12:15 p.m. 10 mins	Introductions	All
12:15 - 12:20 p.m. 5 mins	Project & schedule overview	Lorelei Juntunen, ECONorthwest
12:20 - 12:35 p.m. 15 mins	Urban Renewal Refresher & Findings from Feasibility Study	Lorelei Juntunen
12:35 - 12:50 p.m. 15 mins	Preliminary discussion: Plan Goals & Types of Projects	Becky Hewitt, ECONorthwest & All
12:50 – 1:20 p.m. 30 mins	Opportunities & Barriers Discussion	Paddy Tillett, ZGF Architects & All
1:20 - 1:30 p.m. 10 mins	Process advice: How best to communicate with and engage the community; other process issues/advice	All