AGENDA

City of Scappoose Urban Renewal Advisory Committee Thursday, April 18, 2019 12:00-1:30 p.m.

12:00-12:05 p.m. 5 mins	Welcome	Alexandra Rains, City of Scappoose
12:05-12:15 p.m. 10 mins	Updates: feedback from Town Meeting & survey (see attachment 1)	Becky Hewitt, ECONorthwest
12:15-12:30 p.m. 15 mins	 Boundary: potential refinements Updates to capture project locations Other possible updates Presentation & Discussion 	Becky Hewitt, ECONorthwest
12:30-12:45 p.m. 15 mins	Urban Design Framework Updates (see attachment 2) Presentation & Discussion	Paddy Tillett and Kim Isaacson, ZGF Architects
12:45-1:25 p.m. 40 mins	 Project list & preliminary finance plan Council priorities (see attachment 3) Preliminary finance plan & project phasing Presentation & Discussion 	Becky Hewitt, ECONorthwest Nick Popenuk, Tiberius Solutions
1:25-1:30 p.m. 5 mins	Next Steps	Lorelei Juntunen, ECONorthwest